Met Ziggomail heb je altijd overal en altijd toegang tot je mail, social media, bestanden en foto’s. Als je een eigen online startpagina bij Ziggomail hebt kan dit allemaal. Zo is het mogelijk om in Ziggomail je email en persoonlijke bestanden op te slaan.

ziggo-webmail-login-300x191

Daarnaast is Ziggomail natuurlijk je eigen persoonlijke email inbox, waaruit je emailberichten van alle accounts kunt beheren zoals Hotmail en Gmail. Ziggo heeft de laatste jaren flink geinvesteerd in Ziggomail en het is uitgegroeid tot een zeer sterke e-mailclient.

Wat ondersteunt Ziggomail?

Ziggomail werkt vrijwel op elke browser zoals Firefox, Chrome, Internet Explore, Opera en Safari. Echter als je op zoek bent naar de beste gebruikerservaring, adviseer ik je om je browser altijd up-to-date te houden. Hiermee zorg je ervoor dat je veiligheid altijd gewaarborgd wordt.

Daarnaast is het ook mogelijk om Ziggomail op je IOS of Android apparaat te installeren. Natuurlijk heb je voor het instellen van je webmail op je smartphone en/of tablet de juiste instellingen nodig. Denk er wel aan dat je altijd in het bezit moet zijn van een e-mailadres en bijbehorend wachtwoord, anders kun je natuurlijk niet je webmail ontvangen.

Waarom Ziggo webmail?

Ziggomail biedt je eigenlijk alles wat je nodig hebt om het maximale uit je mail te halen. Zo is het heel makkelijk om mails te versturen en te ontvangen, inclusief documenten en bestanden.

De online omgeving van deze e-mailclient is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Het grootste voordeel van Ziggomail is dat het een online service is. Dat betekent dat je altijd op welk gewenst moment en op elke plek van de wereld je de mail kunt openen. Dat betekent ook vanaf een vreemd apparaat, zonder dat dit ten koste van je privacy gaat. Alle mails worden via Ziggo verstuurd.