Maak jouw WordPress website met behulp van WPhandleiding.nl

WPhandleiding.nl

Bij WPhandleiding.nl kun je terecht voor allerlei WordPress handleidingen. WordPress is wereldwijd het meeste gebruikte platform voor het maken van websites. Het is gratis, open source en er zijn talloze plug-ins en extensies beschikbaar. Je kunt een WordPress website zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Maar juist door al die mogelijkheden kun je al beginnende WordPress gebruiker behoorlijk in de knoop komen. Een handleiding kan je helpen om een goede site neer te zetten en kun je de verschillende mogelijkheden die WordPress biedt, beter benutten. 

WPhandleiding.nlWPhandleiding.nl heeft verschillende handleidingen voor jouw WordPress website

WPhandleiding.nl heeft verschillende handleidingen die je op weg kunnen helpen met je WordPress website. Zo kun je kiezen voor een handleiding voor het installeren van WordPress of voor het werken met WordPress. Daarnaast zijn er ook handleidingen voor WordPress Optimalistie om zo je website zo snel mogelijk te maken zodat mobiele gebruikers hier geen hinder van ondervinden. Ook is er een handleiding voor Google Optimalisatie. Met deze handleiding kun je jouw website nog beter vindbaar maken in Google.

Tot 6 maanden gratis updates

WPhandleiding.nlAlle handleidingen van WPhandleiding.nl zijn verkrijgbaar als e-book. Bovendien ontvang je 6 maanden lang, de nieuwste versies helemaal gratis. Op die manier blijf je up to date en heb je er geen last van dat je met een andere versie van WordPress werkt. Er zijn ook verschillende pakketten met combinaties van handleidingen. Tot slot kun je ook kiezen voor alle handleidingen inclusief levenslange update service. Met dit pakket ben je de rest van je leven up to date op het gebied van WordPress. Kom je er echt niet uit? Dan kun je ook kiezen voor WordPress Support. Met een digitale strippenkaart weet je precies waar je aan toe bent. Kijk voor de mogelijkheden op de website en bestel ook jouw WordPress handleiding.