Werkt u al met de juiste fleet management software?

Fleet-management-softwares

Als u in de transportsector werkt, dan weet u waarschijnlijk hoe ingewikkeld het kan zijn om zicht te houden op uw wagenpark. Chauffeurs bevinden zich overal en als er dan net een nieuwe order binnenkomt, kan het lastig zijn om net de juiste persoon te vinden om de klus uit te laten voeren. Wanneer u met de juiste fleet management software werkt, kunt u heel veel gemakkelijker werken. Wij leggen u hier graag uit wat goede fleet management software voor uw bedrijf kan betekenen en waar u moet zijn om met de juiste fleet management software te gaan werken.

Met fleet management software werkt u effici├źnter

De voordelen van goede fleet management software zijn talloos. Ten eerste kunt u met fleet management software altijd zien waar een bepaald voertuig zich bevindt. Daardoor kunt u eenvoudig zien of iemand nog even een bestelling kan oppakken of wie u naar een klant kunt sturen. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan kunt u dit ook gelijk in uw systeem zien. Daardoor zorgt u met fleet management software dus niet alleen dat u beter kunt werken, maar ook dat u veiliger kunt werken. Dat is dan ook een van de redenen dat veel bedrijven graag met deze software werken.

Altijd op de hoogte van de voertuigstatus

Als planner is het belangrijk om te zien wat de status van de voertuigen is die op pad zijn. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld zien wie zich aan de verkeersregels houdt en wie niet. Dergelijk roekeloos rijgedrag kan hoge kosten met zich meebrengen en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Ook wanneer een voertuig lange tijd stilstaat, zult u dat in uw fleet management software kunnen zien. Zo weet u gelijk of alles nog volgens de planning verloopt. Voor de chauffeurs is het prettig om te weten dat wanneer er iets gebeurt, zij er op kunnen rekenen dat dit niet ongemerkt zal plaatsvinden.

Betere communicatie met de chauffeur

Een van de belangrijkste redenen waarom veel bedrijven op fleet management software overstappen, is omdat dit systeem de communicatie met de bestuurder vergemakkelijkt. Het systeem is zo gemaakt dat je namelijk eenvoudig een bericht kunt sturen aan de bestuurder. Deze zal tijdens het rijden niet worden afgeleid waardoor u deze niet in gevaar kunt brengen. Mocht diens gedrag wel veranderen doordat deze steeds met het systeem bezig is, dan zult u daar een melding van krijgen waardoor u een evaluatie kunt inplannen.

Waar moet u zijn voor deze software?

Mocht u interesse hebben in deze fleet management software, dan kunt u eens naar de site verizonconnect.com surfen. Hier kunt u meer lezen over deze fleet management software en bekijken wat anderen over dit systeem zeggen. U zult zien dat met dit systeem uw bedrijfsvoering aanzienlijk vergemakkelijkt kan worden. Uw ritten kunnen eenvoudig in de gaten gehouden worden en u zult zien dat dit leidt tot meer en snellere leveringen. Bekijk de mogelijkheden even en neem even contact op wanneer u nog vragen heeft.