Werken aan magento

magento-bambooz-ipad2Werken aan magento

 

Als beginnend ondernemer wil ik een goede start maken en de manier waarop dat tegenwoordig gaat is met het gebruiken van een goede webshop. Ik heb me laten informeren dat het beste te kunnen doen met behulp van magento webwinkel bouwer en ik heb eens rondgevraagd bij vrienden in mijn netwerk die ook ondernemen en die me hier misschien tips over konden geven. Ik vond het wel interessant wat daar allemaal aan informatie over magento naar boven kwam, dingen die ik echt niet had verwacht. Zo kun je allerlei pakketten afnemen van magento zodat je hele website in je eigen stijl, en echt een professionele webshop, wordt vormgegeven. Ik denk dat je je tegenwoordig het best onderscheidt met een echt mooie website. Elke keer als ik iets van het internet bestel doe ik dat op zo’n manier dat de website of webshop echt wel een beetje betrouwbaar en origineel overkomt. Ik ga niet per se voor de website waar je de spullen het goedkoopst kunt aanschaffen namelijk, dat heeft me in het verleden juist tegen de haren ingewerkt en was altijd duurkoop. Ik weet dus waar ik aan moet werken!