Website maker; makkelijk en goedkoop

Website maker; makkelijk en goedkoop

 

hostnet (1)De website maker van hostnet is makkelijk en goedkoop. Ik had eerder geen verstand van website en zocht een goedkope website maker. Zo kwam ik al snel bij hostnet terecht. Ik heb een antiekzaak en wil nu ook online mijn zaak gevestigd hebben, zodat ik ook andere klanten kan bereiken. Ik merk nu vooral dat mensen in de directe omgeving langs komen en klanten worden, maar het is fijn als ik landelijk bekend wordt, daarom kreeg ik de tip om een website op te starten. Een website maker is iemand die een format voor jou maakt, via een bepaalde software, ik kan daarmee alles zelf invullen wat ik op de website wil. De website maker wist precies wat ik wilde en heeft dit zorgvuldig gemaakt, zelf heb ik er toen nog een dag aangezeten om alle teksten goed te krijgen en te typen en voilà, binnen twee dagen was mijn website klaar. Ik heb de website gelijk aan iedereen laten zien, vrienden waren verbaasd over de professionaliteit van de website. Dit vond ik goed te horen. Mijn zoon, die wel in de wereld van de social media zit, zei dat ik ook een facebook pagina moest maken. Dit heeft hij voor mij gedaan, via facebook werd dus duidelijk dat ik een nieuwe website had. Ik kreeg ontzettend veel likes, zo noemen ze dat, en mijn website was binnen een week al 2.000 keer bekeken. Wat echt uitzonderlijk veel is.