Wat is digital signage?

Maar wat is digital signage nou precies? Digital signage is het weergeven van dynamische content op digitale schermen. IP Digital heeft de beste software en hardware voor uw digital signage. Hebben een zeer breed assortiment zowel in de software categorie als in hardware. Met de beste kwaliteit displays en een gemakkelijk te gebruiken software kunt u uw campagne zeer professioneel maken. Niet alleen leveren ze een fysiek product, ook geven ze advies voor als u er zelf niet helemaal uit komt. Door al 35 jaar lang ervaring te hebben met lichtreclame van LED willen ze u gaan voor 100% tevredenheid, service en kwaliteit.

Wat is digital signage? U ziet het hier

Voor het gemakkelijk gebruik maken van digital signage bent u bij IP Digital bij het juiste adres. Met zeer eenvoudige apps kunt u vrij gemakkelijk uw eigen campagne uitbreiden met digital signage. Zij kunnen hun software precies goed op uw wensen afstemmen. Via uw webbrowser heeft uw al toegang tot hun software. Vanuit hier kunt u alles aanpassen. De displays zijn van erge luxe voorzien en zijn voor professionele campagnes ideaal. Ook geven ze u graag advies zoals marketingtips, om te zorgen dat u het meeste uit de digital signage haalt. Zo kunt u de klant nog beter over komen op de klant.

Wilt u meer te weten komen over de producten en diensten van IP Digital? Check dan even hun website, of neem contact op.