Wat een training blockchain mij heeft opgeleverd

opleiding gaan volgen

Ik heb het altijd al leuk gevonden om bij te blijven met online ontwikkelingen. Daarom vind ik het ook leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Een tijd geleden ben ik eindelijk

begonnen aan bitcoin, wat ik ook een groot en leuk avontuur vind. Zo had ik er al veel over gehoord en gelezen, maar ik wou er pas aan beginnen als ik vond dat ik er genoeg kennis over beschikte. En sinds kort heb ik blockchain ontdekt. Natuurlijk had ik het al wat vaker voorbij horen komen en wou ik me erin verdiepen, maar omdat ik toen nog bezig was met bitcoin en andere dingen wou ik nog even wachten tot ik me er volledig op ging storten. En eindelijk was het zover, ik ging een training blockchain volgen.

cursus volgen

Wat leer je tijdens zo’n training?

Veel mensen zouden misschien denken dat zo’n training verspreid is over meerdere dagen en wel weken kan duren, maar dat is lang niet zo. Ik heb de training gevolgd bij 3masters en het duurde maar een dag. Misschien zou je nu wel denken dat je in een dag lang niet alles over blockchain te weten kan komen, maar daar vergis je je in. De training die ik heb gevolgd had maar één dag geduurd en tijdens deze dag heb ik alle basis dingen van blockchain geleerd. Daarnaast heb ik ook geleerd wat hoe businessmodellen door deze techniek kunnen veranderen en ben ik alles te weten gekomen over het organiseren hiervan. 

technologie opleiding

Tijdens een training blockchain worden verschillende thema binnen deze techniek behandeld. Denk bijvoorbeeld aan Tokens, Smart Contracts, Cryptocurrencies en dApps. Nu zegt dit je misschien nog niet zo veel, maar na een training weet je precies wat wat is. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe ontwikkelingen? Dan is deze training wel wat voor jou. Zelf heb ik bij deze training zo veel nieuwe dingen geleerd en daardoor heb ik veel nieuwe kennis opgedaan over dit systeem.