Warmteverliesberekening laten doen door een bedrijf

Warmteverliesberekening

Het is aan te raden om een warmteverliesberekening te laten doen. Zelf heb ik dat een jaar geleden ook gedaan en het heeft mij heel erg veel geld bespaard. Het is natuurlijk heel erg zonde als jij een ruimte warm aan het stoken bent, maar er heel erg veel verloren gaat. Dan kan jij blijven stoken, maar het heeft niet zoveel effect. Dat wil jij natuurlijk graag voorkomen, zeker als jij een groot huis of bedrijfspand hebt. Daarnaast is het ook beter voor het klimaat. Hoe meer wij stoken, hoe slechter voor het klimaat.

Een warmteverliesberekening laten doen raad ik aan

De reden dat ik een warmteverliesbreking heb laten doen komt door een vriend van mij. Hij heeft een oud bedrijfspand en hij kwam erachter hoeveel warmte er eigenlijk verloren ging doordat het niet goed geïsoleerd was. Toen ik dat getal hoorde, vroeg ik mij direct af hoeveel in kon besparen. Ik heb gelijk contact opgenomen met het bedrijf en een afspraak gemaakt. Een week later ben ik bij hen langs geweest en hebben zij mij alles uitgelegd. Samen met hen heb ik een plan van aanpak gemaakt. Omdat mijn bedrijf staat voor milieuvriendelijkheid, wilde ik dat het zo snel mogelijk gedaan zou worden. Het was daarom prettig dat het bedrijf er echt gelijk mee aan de slag ging.

Advies

Bespaar ook!

Een paar vriendelijke medewerkers van het bedrijf kwamen langs in mijn bedrijfspand. Zij gingen direct aan de slag en waren binnen een mum van tijd klaar. Een paar dagen later kreeg ik de resultaten binnen. Het waren gelukkig niet hele schokkende resultaten maar ik wilde er wel mee aan de slag. Het klimaat is belangrijk en ik wil niet dat mijn bedrijf milieuonvriendelijk is. Ik kan echt aan iedereen aanraden om ook een bekering te laten maken door dit professionele bedrijf!