Waarvoor zijn die nieuwe updates?

Wanneer je van plan bent om windows 10 home kopen vraag je je misschien wel eens af waarom er zo veel verschillende versies en updates zijn voor windows. Voor het grootste gedeelte heb je eigenlijk constant hetzelfde besturingssysteem. Voor de gebruiker is er eigenlijk vrij weinig veranderd en veel mensen zeggen zelfs dat ze de nieuwere versies van windows helemaal niet meer zo fijn vinden. Dat kan natuurlijk ook met nostalgie te maken hebben. Maar persoonlijk vind ik windows 10 pro het fijnste om te gebruiken. De enige reden dat ik het niet doe is omdat ik te lui ben.

Design is big business

Bij windows 10 home kopen komt meer kijken dan je denkt. Het hele besturingssysteem wordt ontworpen door allemaal intelligente mensen uit het westen van Amerika. Deze wonen in San Francisco. Wat een van de grootste technische agglomeraties in de wereld is. Wat is een agglomeratie? Dat is een verzameling van dingen, voornamelijk bedrijven en winkels die een cluster vormen omdat je daar heel erg veel voordeel uit kan halen. In die technische wereld gaat alles snel, is alles duur en verdienen de mensen bakken met geld. En zulke welvarende mensen hebben altijd iets dat nog wel veranderd kan worden aan windows.

Veiligheidsredenen zijn ook belangrijk

Je hebt ook te maken met de veiligheid van windows. Het is heel belangrijk dat persoonlijke gebruikers niet gemakkelijk gehacked kunnen worden maar ook dat het gehele systeem niet makkelijk te doorgronden is. Er zijn mensen die heel erg veel schade kunnen aanrichten als ze windows helemaal snappen en het kunnen hacken. Dat is niet alleen hackers die gewoon veel geld willen verdienen. Een grote bedreiging vloeit ook voort uit internationale spionage. Landen willen altijd informatie van andere landen en het hacken van windows kan toegang verschaffen tot gevoelige informatie. Dat is een hele belangrijke reden waarom windows constant updates krijgt. Voor jou en iedereens veiligheid.