Seo tips voor mijn website

Seo tips voor mijn website

 

Ik kijk regelmatig naar SEO tips voor mijn eigen website. Ik heb een eigen coachings bedrijf en sinds kort ook een eigen website. Zo kan ik meer klanten helpen en wordt ik ook zichtbaar op het internet. SEO tips zijn erg belangrijk, ik kwam hier achter toen ik op een verjaardag met iemand in gesprek raakte die bij een internet marketing bedrijf werkte. Hij zei dat er een brede wereld is in de internet marketing, hij vertelde onder andere dat je aan linkbuilding kan doen, om hoger in zoekmachines te komen staan. Dit was precies wat ik nodig had, ik vond het dus wonderlijke informatie. Met behulp van SEO tips ben ik er nu mee bezig om mijn bedrijf/website te optimaliseren. Wanneer je zoekt op coaching bedrijf, zag je mij eerst ergens op de 30ste pagina staan, ik zag dus dat er enorm veel concurrentie was. Ik begreep nu waarom alleen een website niet genoeg is, je moet ook wat meer doen om hoger en zichtbaarder te worden. Zo kijk ik nu wekelijks bij SEO tips en schrijf ik mijn teksten altijd SEO, dit betekent dat je teksten volgens een bepaalde structuur worden geschreven, met belangrijke woorden er in, zogenaamde keywords. Met deze woorden wordt je via een zoekmachine sneller gelinkt en kom je boven aan te staan. Het werpt wel z’n vruchten af, want ik heb al veel meer klanten, zeker 40 meer, terwijl ik nu pas een half jaar een website heb.