Een gebrek aan geschikte software kunnen de prestaties van de hardware te beperken. Daarom kunt u kopen in onze winkel voor server virtualisatie software van VMware, evenals besturingssystemen met Linux kernel (Red Hat) en beveiligingssoftware van Symantec.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Microsoft-oplossingen (bijv. Windows, Office, Visual Studio, Exchange Server, Windows Server, SQL Server) in volume licentieprogramma’s Open, Open Value, Open Value Subscription en OEM. Wij behoren tot de top bedrijven die toepassingen en diensten van Office 365. bieden Om deze positie te behouden, we zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze vaardigheden op dit gebied. Bovendien, ons assortiment is in Azure’s flexibel platform voor het snel creëren, implementeren en beheren van cloud-oplossingen.
Waarom heb je tevredenheidsgarantie in Senetic?

Onze professionele klantenservice, hoge competenties van medewerkers en de kwaliteit van de levering worden gewaardeerd door tal van fabrikanten. Daarom kunnen we nu uitblinken met vele certificeringen, waaronder VMware Premier Partner en Microsoft Gold Partner met meerdere competenties. We hebben ook het verwerven van een aantal hoge posities in het klassement voor de ICT-sector. www.senetic.nl