Realgen heeft dé kennis op zak

Wanneer je Realgen heb gezien wil je niks anders meer! Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe dat je een website kunt optimaliseren. De service is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de snelheid waarin zij te werk gaan. Het hebben van een website is nu niet eenmaal iets wat je “zomaar” even doet. Er komt namelijk aardig wat bij kijken wil je stijgen in Google.

Is je content up to date? Heb je unieke content op je pagina staan? Zijn je afbeeldingen op de juiste manier geplaatst en ook beschreven? Dit zijn maar drie voorbeelden waar veel mensen mee de fout in gaan. Om daar verandering in te brengen raad ik je aan om in contact te komen met Realgen.

Realgen brengt verandering

Zelf hebben wij al meer dan twintig jaar een eigen website. Hier hebben wij onlangs een webshop aan toegevoegd in de hoop dat het zo meer bezoekers trekt. Helaas is het laatste niet gebeurt en daar baal ik behoorlijk van. Ik dacht namelijk dat het op deze manier wel meer klandizie zou trekken, maar dat is niet gebeurd. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing om meer klanten op de website te krijgen.

 

Afspraak gemaakt

Zo heb ik ervoor gekozen om via Realgen een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kon ik al mijn wensen bespreken in de hoop dat zij begrepen met wat mijn idee is hierin. Gelukkig begrepen zij alles en werd mijn website nader bekeken. Een enkele aanpassing werd meteen verricht en de overeenkomst was getekend.