Nooit meer problemen dankzij het antivirus Avast

Nooit meer problemen dankzij het antivirus Avast

 

Onlangs is mijn computer gecrasht, iets wat ik natuurlijk ongelooflijk vervelend vond. Ik probeerde online een film te kijken en kreeg ineens een melding van de politie – wat dus zogenáámd de politie bleek te zijn. Eigenlijk was het namelijk een virus dat geld van je af probeerde te troggelen, maar gelukkig heb ik vrienden die me gelijk waarschuwden er niet op in te gaan. Toch kon ik mijn pc een tijd niet gebruiken, omdat het scherm geblokkeerd was door dit virus. Helaas maar waar, ik moest echt even afkicken van mijn dagelijkse internetgebruik. Een vriend van me haalde uiteindelijk het virus eraf en was echt verbaasd logo (1)toen hij erachter kwam dat ik ook helemaal geen virus scanner op mijn pc bleek te hebben. Ik heb hier nooit zo bij stil gestaan, zeker omdat ik niet de nieuwste van de nieuwste computer heb en het mij dus nooit zo van belang leek. Maar nu ik heb gemerkt wat het is om tijden zonder computer te zitten, toch je steun en toeverlaat voor zo’n beetje alles wat ik op een dag op het internet doe, besloot ik het advies van die vriend op te volgen en een antivirus Avast te laten programmeren. Mijn vriend raadde het antivirus Avast echt van harte aan, omdat het tot de top behoort en kennelijk wereldwijd zo’n 170 miljoen mensen beschermt tegen aanvallen op het web. Dat geeft mij het vertrouwen dat ik in de toekomst geen last meer zal hebben van al dit soort lastige virussen die mijn computer blokkeren.