Mijn Apple pc voor webdesign

Ik ben al een aantal jaren webdesigner en heb altijd gebruik gemaakt van een Apple computer omdat ik dit gewoon het fijnste vind werken. Je hoort mensen weleens zeggen dat Apple gebruikers echte anti windows mensen zijn en nadat ze eenmaal van Apple producten hebben geproefd nooit meer iets anders willen. Nou ik ben zo iemand die nooit meer iets anders wil als Apple producten. Ik heb dan ook een Apple phone, tab en pc.

pcservice_logo2 macbook-reparatie8 imac-300x200

Mijn Apple pc hapert

De afgelopen dagen ben ik nogal gefrustreerd. Als ik dan aan het werk ben voor een klant zijn website dan loopt hij steeds vast en kan ik steeds opnieuw beginnen. Ik sla nu elke 5 minuten alles op zodat ik zo min mogelijk kwijt ben als het wederom gebeurd. Ik ben de laatste weken erg druk met designwerk dus kan mijn  pc eigenlijk niet missen. De pc moet echter wel gemaakt worden en ben ik op zoek gegaan naar een reparatie bedrijf voor mijn pc. Zo kwam ik terecht bij Apple reparatie amsterdam waar ze hem vast en zeker kunnen maken. Na een belletje waarin ik mijn situatie uitgelegd heb boden ze mij een leen pc aan zodat ik mijn werk gewoon door kon zetten. Helemaal geweldig natuurlijk, want zo loop ik niet achter en kan ik met de feestdagen gewoon genieten van de feestdagen en hoef ik niet door te werken omdat ik mijn pc 2 weken kwijt was voor reparatie. Ik vind het echt een goede service van dit bedrijf en zal zeker terug komen bij dit bedrijf als ze natuurlijk wel mij pc goed gemaakt hebben.