Laptopkar is een veilige locker voor jouw chromebooks

laptopkar

Een laptopkar is heel erg handig om te hebben voor ICT apparatuur. Het is een wagen waarin jij heel gemakkelijk dingen zoals chromebooks kan verplaatsen. Zelf werk ik op een grote school en ik merkte dat er af en toe wel een tablet beschadigde omdat iedereen er zomaar mee rond liep. De directeur heeft aan mij de taak gegeven daar een oplossing voor te vinden. Na een tijd rond te hebben gezocht op het internet kwam ik het bedrijf ICT lockers tegen. Zij maakte speciale lockers waarin jij heel veilig chromebooks kan vervoeren en opladen. Ik wist gelijk dat dit de oplossing was voor mijn school.

Laptopkar laten ontwerpen

Ik benaderde het bedrijf die de laptopkar produceerden. Wij plande een afspraak in waarbij zij langs zouden komen bij de school. Zij gingen dan de situatie bekijken en een speciale wagen ontwerpen die het beste bij ons paste. Toen ik dit voorlegde aan de directeur, was hij gelijk enthousiast over de oplossing die ik gevonden had. Wat hij erg fijn vond was dat de kar gelijk ook diende als een locker. zo ligt al het apparatuur ook gelijk veilig opgeborgen.

Een oplossing op maat

Een vriendelijke medewerker van het bedrijf kwam op de school langs. Hij vertelde dat hij al gelijk een geschikt model in zijn hoofd had. Het bedrijf heeft die gelijk op maat laten maken. Zij paste hem zo aan dat er laptops, chromebooks en tablets in konden. Zo zat gelijk alles bij elkaar en kon het samen vervoert worden door de school. Een tijd later kwam de medewerker het eindproduct afleveren bij ons op school. Hij liet zien hoe wij het moesten gebruiken en hoe wij de locker open konden krijgen. Sinds dat wij de laptopkar hebben is er geen een apparaat meer beschadigd of stuk gegaan. Wij zijn erg blij met de veilige wagen.