Laptop samenstellen BTO

Na een flinke zoektocht is mijn keuze voor BTO gevallen, een laptop samenstellen naar eigen wens was voor mij erg interessant, omdat ik natuurlijk vaak te maken krijg met opdrachten waar snelle processors noodzakelijk zijn. Ik besloot deskundig advies te vragen en kreeg al gauw vele opties naar mij toegestuurd. De service was erg goed, het optimaliseren van mijn oude computer naar mijn nieuwe, het overzetten, de juiste datadoorvoer etc, gebeurde met hoge nauwkeurigheid.

2 4 6

Laptop samenstellen

Ik heb gekozen voor de BTO U.BOOK 14CL19 HD, met een Intel Core, van de vierde generatie en een chipset. Juist hierdoor is mijn laptop geschikt voor een hogere datadoorvoer. Daarnaast onderscheidt het zich vanwege de afmetingen, maar ook door de hoge specificaties, er word niet meer ingeleverd op prestaties en kan hierdoor mijn processen sneller doorvoeren en makkelijker werken. De samenstelling zorgt ervoor dat de processor nog sneller is, met een batterijduur die ik nog niet eerder kende. Ook valt over het gewicht wat te zeggen, erg licht en makkelijk draagbaar.

Ik werk er nu pakweg drie maanden mee en ben er zeer over te spreken. Ik raad dan ook anderen aan om zeker eens bij BTO te kijken, het samenstellen is erg lucratief wanneer je in de ICT wereld zit. Maar ook voor gamers, en game designers is het de oplossing.