KPN Internet Snelheid Postcode

Je vraagt je zeker af waarom een KPN Internet snelheid postcode check handig is. Zelf kan ik daar antwoord op geven, omdat ik als verhuizer hier gebruik van heb mogen maken van de check en heb kunnen inzien of het verstandig was of niet om op mijn nieuwe locatie nog hetzelfde netwerk te hebben. Ik kan met alle zekerheid zeggen dat ik bij KPN ben gebleven en dat de check enorm heeft geholpen. 

Waarom zou je zo’n check doen?

Een check van tevoren doen kan enorm veel tijd en moeite schelen. Je hebt zelf namelijk geen zin om eerst nog een langere tijd meerdere keren last te hebben van een uitvallende of sloom werkende internetnetwerk. Ook een slecht werkende tv-dienst kan je dag enorm verpesten. Op het laatste moment dan nog een overstap regelen van netwerk a naar netwerk b is ook niet fijn, omdat je dan weer enorm veel tijd erin moet steken. Hierom kan zo’n postcode check dus enorm veel helpen. Toen ik naar Dordrecht ging verhuizen keek ik eerst nog via de KPN internet snelheid postcode check na of mijn wijk goed bereik had met het internet die KPN daar leverde. Alles wat binnen mijn pakket viel was op dat gebied ook in goede werking dus daar was ik enorm blij mee en dat scheelde mij een overstap om te vertrekken bij een netwerk wat ik enorm fijn vind.