Kijk voor meer informatie op internet

Sinds kort ben ik als zzp’er voor mezelf begonnen. Om meer bekendheid te krijgen probeer ik via allerlei kanalen mijn klanten te bereiken. Maar hoe ik dit het beste aan kan pakken daar ben ik nog niet helemaal uit, dan maar eens op internet kijken voor meer informatie. Al snel kwam ik de website van VrijdagOnline tegen, maar natuurlijk, dit is wat ik nodig heb. Heb eerst op hun website gekeken voor meer informatie waarna ik een offerte heb aangevraagd. Binnen vier uur nadat ik mijn aanvraag had verzonden had ik al antwoord terug, dat was wel erg snel. Had op hun website al gelezen dat ze een all in pakket voor €599,- hadden. Ik moet zeggen dat het er allemaal zeer aantrekkelijk uitzag en heb daar een contract afgesloten. Het grote voordeel is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt, en mocht het nodig zijn om uit te breiden is dat geen probleem, ja mag onbeperkt zelf pagina’s toevoegen. Ze hebben niet voor niets een geweldige klantwaardering.  website-laten-maken-vrijdagonline

Binnen één week al online

Zo snel als ik de offerte binnen kreeg, zo snel stond mijn website al online. Ik had er veel van verwacht, maar de werkelijkheid was ver boven mijn verwachtingen. Wat een geweldig mooie site hadden ze voor mij gemaakt. Voorzien van duidelijke tekst, en zeer mooie foto’s is mijn website te bewonderen op het internet. Ook via de zoekmachines ben je binnen een paar klikken al op mijn website, zo makkelijk is deze online te vinden. hond