Investeren in crypto, hoe vindt je goede munten?

Een extra tip is om de ontwikkelingen in de markt in de gaten te houden. Dit kan via Reddit, social media en diverse nieuwswebsites over cryptocurrencies. Een negatief of positief nieuwtje over een bepaalde coin kan namelijk veel invloed op de prijs hebben.

Bijvoorbeeld; zodra een land besluit cryptocurrencies te verbieden zien we over de gehele markt flinke prijsdalingen. Maar, wellicht is dat juist een moment om te kopen. Profiteer van de angst en paniekverkopen van anderen. Dat is een regel die al menigmaal positief heeft uitgepakt.

Is Bitvavo veilig en betrouwbaar?

Bitvavo biedt een enorm gebruiksgemak. Normaal gesproken is er een aparte wallet vereist voor iedere cryptovaluta. Bitvavo beheert deze voor je en slaat deze op in offline portemonnees. Deze zijn afgesloten van het internet en daardoor niet te hacken. Alleen de belangrijkste personen binnen het bedrijf hebben toegang tot  deze offline opslaglocatie.

Dit is een veilige en bekende beveiligingsmethode die bij elke handelsbeurs wordt toegepast, maar je moet wel beseffen dat je niet zelf de uiteindelijke controle hebt over de gekochte cryptovaluta. De sleutels zijn in handen van Bitvavo. Het is te beschouwen als een crypto bank waar je de beveiliging in feite uitbesteedt aan een derde partij. Bitvavo doet dit voor haar rekeninghouders volgens de normen goed en gedegen.

Maak vandaag nog een gratis cryptocurrency wallet online aan.