Ict stage is makkelijk te vinden bij ict-stage.com!

 

 

 

Zoals jullie weten deel ik al mijn ervaringen betreft de ICT met jullie. Mijn neefje volgt een opleiding ICT, op het HBO. Natuurlijk moet hij voor deze opleiding stage gaan lopen. Hij had een maand de tijd, om een ict stage plaats te vinden. Na twee weken zoeken had nog steeds geen stage plaats gevonden. Zodoende kwam hij bij mij terecht. Aangezien ik vele bedrijven ken kon ik hem wel degelijk helpen. Ik heb namelijk een brede kennis betreft de ICT wereld. In mij omgeving heb ik vele goede verhalen gehoord over de website ict-stage.com. Op deze website schijnt het relatief eenvoudig te zijn, om een ict stage plek te vinden. Natuurlijk wees ik mijn neefje dan ook op deze website. Onmiddellijk volgde hij mijn advies op, en hij nam een kijkje op de website!

Binnen no time had hij een stage plaats gevonden!

Mijn neefje nam ik een kijkje op deze website. Een week later had hij al verschillende sollicitatie gesprekken. Uiteindelijk kon hij kiezen uit drie bedrijven. Nu loopt hij dus ook stage bij een van deze bedrijven. Hij vind zijn stage plaats erg leuk, en vertelde mij dat hij al veel geleerd heeft. Ik ben blij dat mijn neefje eindelijk een stage plek gevonden heeft. Ken jij iemand die opzoek naar een stage in de ICT sector? Kijk dan echt even op de bovenstaande link. Het is een aanrader voor alle ICT studenten!