Goede ict voor mkb

ict mkb

Als zelfstandige ondernemer weet ik als geen ander dat een goede ict mkb, erg belangrijk kan zijn. Vooral tegenwoordig, nu alles sneller geregeld moet worden, is een computer echt niet meer uit onze wereld te denken. Omdat ik vaak bij verschillende klanten over de vloer kom is een goede internetverbinding erg belangrijk. Voorheen moesten wij naar het hoofdkantoor bellen om informatie te krijgen, ook hadden wij de nodige informatie op papier mee. Maar als de klant tussen door een vraag stelde en ik daar niet snel een antwoord op kon geven, moest ik naar het kantoor bellen.  ict mkb

Een geweldige oplossing

Door de ict mkb, hebben wij nu een verbinding waar ik op elke locatie mijn gegevens binnen kan halen. Ze noemen dit ook wel eens in de Cloud werken. Voordeel is dat ik geen belletje naar het kantoor hoef te plegen, maar alles meteen online  kan opzoeken. 

Ben jij ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die LucasLina te bieden heeft, kijk dan een sop hun website. Hier zie je al verschillende mogelijkheden en als je daarna nog vragen hebt, kan je contact met hun opnemen. Dit kan je doen door middel van het contactformulier op hun site in te vullen, of te bellen naar het betreffende telefoonnummer.