Gevrijwaard van volgende aanvallen met het AV Antivirus

logo (2)Gevrijwaard van volgende aanvallen met het AV Antivirus

 

Vrienden van mij attendeerden me op AV Antivirus toen mijn computer vastliep en sindsdien ben ik een van de 200 miljoen tevreden gebruikers van deze virusscanner. Laat ik bij het begin beginnen. Ik kreeg het zogenaamde politievirus op mijn computer, toen ik een film probeerde te kijken op het internet. Ik doe dit wel vaker, overigens zonder problemen, behalve dat je de hele tijd spam kunt wegdrukken. Kennelijk zat in een of ander spambericht toch een virus vervorgen, een virus dat mijn hele computer overnam. Mijn scherm werd helemaal wit en ik kon niks meer, het enige wat ik zag was een zogenaamd bericht van de politie, waarin ik gesommeerd werd honderd euro over te boeken naar een bepaald rekeningnummer, wilde ik al mijn oude functies weer terug krijgen. Gelukkig had ik op tijd door dat het een virus was en niet een daadwerkelijk bericht van de politie, en ben ik er dus zeker niet op in gegaan. Wel moest ik van dat virus af en daarvoor schakelde ik enkele vrienden van me in die hier wel verstand van hebben. Een van hen raadde me sterk af geen virusscan te hebben, hij zei me dat dat in deze tijden echt niet handig is, omdat je pc en daarmee ook je privacy zo overgenomen kunnen worden. Ik ben nogal gesteld op mijn privacy en daarom heb ik me gelijk aangemeld voor de AV Antivirus, een programma dat nu alles scant voordat het binnenkomt en waardoor ik in de toekomst dus gevrijwaard ben van volgende aanvallen.