Een zelf samengesteld game pc kopen? Het kan via deze site

game pc kopenNu zullen er een aantal lezers hier wel houden van gamen. Zelf ben ik hier ook erg fanatiek in. Ik laat het natuurlijk niet de overhand nemen. Maar van tijd tot tijd speel ik online geregeld games. Dit zijn dan vaak shooter of sportspellen zoals fifa. Omdat ik mijn pc ook gebruik voor mijn werk, hier wel zeer intensief merkte ik dat hij steeds slechter begon te werken.

pcIk moet ook eerlijk zeggen dat hij zijn beste tijd wel gehad heeft. Natuurlijk kan ik onderdelen vervangen (dit heb ik ook gedaan), maar op een gegeven moment is het gewoon tijd voor iets nieuws. Vandaar dat ik besloten had om online mijn eigen pc samen te stellen. Dit had ik dus gedaan via de site ogsystems.nl, wat mij betreft een echte aanrader. Ik zal jullie vertellen waarom. Deels kwam dat doordat ik een nieuwe game pc kopen wilde, maar de nadruk moest wil werkgerelateerd zijn.

Dit is dus waarom ik gekozen heb voor OGS

Omdat ik dus een fanatieke gamer ben en vooral ook een snelle pc zocht voor mijn werk, was OGS gewoon de logische keuze. Hun stellen mij in staat de beste componenten zelf samen te stellen. Ik had namelijk enkele omtrent de capaciteit van mij harddrive. Dit was uiteindelijk dan ook geen probleem bij hun. Dit met dank aan de uitgebreide configurator die zij hebben. Hierdoor kun je alles eenvoudig vinden en kijken of het in jouw pc past. Zij hadden zelf onderdelen waar ik nog nooit van gehoord had, dit is volgens mij dan ook voor de echte hardcore gamers. Een game pc kopen pakken zij dan ook anders aan.

ogsystems.nlVerder geven zij jou ook altijd een professioneel advies. Dit was bij mij in ieder geval wel zo, ik zat namelijk nog met enkele vragen. Nadat ze vriendelijk werden beantwoord had ik mijn pc direct besteld.