Een Mac reparatie in Amsterdam laten uitvoeren bij schade

Mac reparatie Amsterdam

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin het laten uitvoeren van een Mac reparatie in Amsterdam het overwegen waard kan zijn. Mogelijk heeft u uw Mac laten vallen, waardoor er schade aan het scherm van uw laptop is ontstaan. In zo’n geval wilt u het scherm zo snel mogelijk laten herstellen, om uw Mac of Macbook weer te kunnen gebruiken. Voor het repareren van een kapotte Mac kunt u deze naar een winkel van Apple brengen. Wanneer de schade niet onder uw garantie valt, zijn de kosten voor het herstel hiervan vaak behoorlijk hoog. Reden genoeg om de schade door een externe partij te laten herstellen! Maxfix is een partij die u kan helpen bij schade aan uw Mac of Macbook.

Apple

Verschillende vormen van een Mac reparatie in Amsterdam

Wanneer de specialisten van Maxfix een Mac reparatie in Amsterdam voor u uitvoeren, kunnen zij dit bij verschillende vormen van schade doen. Deze reparaties zijn zowel op de hardware, als op de software van uw Mac gericht. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om het besturingssysteem OS X opnieuw op de Mac te laten installeren. Voor een dergelijke reparatie bent u 50 euro kwijt. U kunt er ook voor kiezen om het scherm te laten vervangen, als hier krassen op zijn ontstaan of een barst in is gekomen. Het is van uw type Mac afhankelijk, wat de kosten van een dergelijke Mac reparatie in Amsterdam zijn.

Garantie

Voordelen van een reparatie aan uw Mac bij een externe partij

Het voornaamste voordeel van het laten uitvoeren van een Mac reparatie in Amsterdam bij een partij als Maxfix, is het feit dat u van lagere kosten profiteert. De kosten voor een reparatie bij Apple zelf zijn vaak veel hoger. Daarbij duurt het doorgaans langer, voordat u de Mac in zo’n geval terug heeft. Dit komt doordat Apple de kapotte Mac of Macbook naar een externe fabriek stuurt, waar de Mac geïnspecteerd en gerepareerd wordt.