Doeltreffende SEO Eindhoven

Het heeft mij heel veel moeite gekost, maar ik ga toch mijn eigen bedrijf beginnen. Als eerst wil ik als webshop beginnen en als dit goed loopt dan wil ik misschien ooit een filiaal openen. Voordat ik kan gaan beginnen moet ik eerst het een en ander geregeld hebben en daarom ben ik bezig met de website. Helaas zijn er een aantal problemen die opgelost moeten worden.

Vindbaarheid

seoDe website die ik had laten maken was helemaal af, maar de website was helaas niet goed te vinden in de zoekmachine. Voor mij is het wel heel erg belangrijk dat mijn webshop goed te vinden is, want anders heb ik helemaal geen bezoekers. Van de persoon die mijn website had gemaakt had ik begrepen dat ik op zoek moest gaan naar een bedrijf dat SEO diensten levert.

websitepromotor-logoNadat ik mij had ingelezen wat SEO inhield ben ik op zoek gegaan naar “SEO Eindhoven“. Het leek mij wel handig om op zoek te gaan naar “SEO Eindhoven”, omdat ik het dan dicht bij huis kan vinden.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Websitepromotor. De website zag er goed uit en de informatie op de website zag er veelbelovend uit. Omdat ik zo enthousiast was heb ik een afspraak gemaakt om de opties te bespreken. Door de medewerker werd ik uitgenodigd op kantoor.

Tijdens het gesprek heb ik mijn eisen uitgelegd en aan de hand daarvan is een prijs afgesproken. De prijs was heel erg goed en op dit moment wordt er aangewerkt. Het duurt nog even, maar ik ben benieuwd!