De kinderen blij door een iPad reparatie in Eindhoven

Tablet

Hoe kun je kinderen blij maken? Met een iPad reparatie in Eindhoven! Dat klinkt heel gek maar bij ons was het toch echt zo. Groot was het verdriet toen de iPad kapot was. Net zoals in zoveel gezinnen, mogen ook onze kinderen regelmatig een filmpje kijken of een spelletje doen op de iPad. Vooral als er gekookt wordt of er andere dingen zijn waarbij ze zichzelf even moeten vermaken of als ze erg moe zijn. 

iPad reparatie in Eindhoven

Geld besparen met een iPad reparatie in Eindhoven 

Maar toen was de iPad dus kapot. Kinderen verdrietig en papa en mama met de handen in het haar. In de dure decembermaand was er geen budget voor een nieuwe tablet. Gelukkig opperde een collega de mogelijkheid van een iPad reparatie in Eindhoven. Ik wist natuurlijk wel dat je je telefoon kon laten repareren maar ik had nog niet bedacht dat dit ook voor een iPad kon. Met een reparatie kun je natuurlijk veel geld besparen om je nog geen nieuwe hoeft te kopen. Via Google kwam ik terecht bij MobiPhone. Ik belde even om te vragen of ik een afspraak moest maken maar dit was niet nodig. Dus met de iPad onder de arm ging ik op pad. Ik had niks tegen de kinderen verteld omdat ik niet wist wat de mogelijkheden waren. 

MobiPhone

Goede service bij MobiPhone

Bij MobiPhone bekeek de reparateur de iPad en kon al snel een diagnose stellen. Omdat het een veel voorkomend model is, had hij de onderdelen op voorraad en kon de tablet direct gemaakt worden. Duidelijk, transparant en prima prijs. Ik was erg blij me de service. Na een half uurtje kon ik hem al weer meenemen naar huis. De kinderen konden weer een filmpje kijken en wij konden rustig kopen. De rust in huis was wedergekeerd met dank aan de goede service van MobiPhone.