Chatbot en kermis

Elk jaar vindt er in elke stad kermis plaats. Een kermis is een verzameling rondtrekkende attracties en kramen in de openlucht ter vermaak. De kermis wordt gedurende enkele dagen, een week of nog langer gehouden. In de gehele stad zijn verschillende attracties verspreid. Die zijn vaak draaimolens, botsauto’s, schiettenten, suikerspinnen etc. Hier kunnen bezoekers tegen een vergoeding gebruik van maken. De kermis is geschikt voor alle leeftijden. Van jong tot oud voor iedereen is wel een geschikte activiteit te vinden. Over de kermis is ook allerlei verschillende informatie te vinden. Vaak heeft iedereen woonplaats een eigen website met informatie over de kermis. Hier staan openingstijden en de attracties vermeld. Niet alle informatie is voor de websitebezoekers vermeld. Hier kan een chatbot goed bij helpen.

Wat is een chatbot?

Doormiddel van een chatbot worden gesprekken met de websitebezoekers geautomatiseerd. Websitebezoeker kunnen alle vragen stellen aan de chatbot. De chatbot kan vragen terugstellen om zo tot het juiste antwoord te komen. Wanneer de chatbot geen antwoord kan vinden op de gestelde vraag springt een chatspecialist van chatkracht bij. Zij kunnen de websitebezoeker verder helpen. Zij doen dit doormiddel van het opgestelde kenniscentrum. Hier staat alle informatie verwerkt over de de organisatie. Op deze manier zijn zij bereid om de chats te beantwoorden.

De toegevoegde waarde van een chatbot

Doormiddel van een chatbot creëer je tijdsbesparing. De chatbot is volledig geautomatiseerd waardoor er geen menselijke handeling bij komen kijken. Zij hebben dus tijd voor andere werkzaamheden. Ook creëer je betere bereikbaarheid voor je websitebezoekers. De websitebezoekers kunnen ten alle tijden hun vragen stellen en hoeven hierdoor niet te wachten op antwoord via de mail of telefoon. Hierdoor heb je ook een sneller klantenservice aangezien de websitebezoekers meteen antwoord krijgen op hun gestelde vraag. Bent u geïnteresseerd? Neem contact op via de live chat op onze website!