Adverteren op LinkedIn, daar weet dit bedrijf alles van

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn is erg interessant as je een product of een B2B- dienst onder aandacht wilt brengen. Zo biedt LinkedIn verschillende advertentie mogelijkheden. Bij Your Business Online hebben zij veel ervaring in het plaatsen van LinkedIn advertentie’s en halen dan ook veel resultaat hieruit. Zo zijn er verschillende mogelijkheden op LinkedIn zoals:

  • Adverteren in het nieuwsoverzicht van LinkedIn
  • Adverteren met tekstadvertenties op LinkedIn
  • Adverteren met lead-advertenties in de berichten-inbox van gebruikers

De eerste optie in deze lijst geeft jou de mogelijkheid om onder de aandacht te komen tussen de normale berichten. Met optie twee zijn de oude en bekende advertentie’s een opvallende hoofdregel op LinkedIn. Een klein stukje tekst en een kleine afbeelding. Deze manier van adverteren heeft een minder effect dan in het nieuwsoverzicht. Bij optie drie maak je dus gebruik van lead- advertentie’s. Dit is wel erg prijzig maar wel heel erg effectief. Dit is omdat het grootste deel van de gebruikers een mailtje of een melding krijgt wanneer er een nieuw bericht ontvangen is op LinkedIn.

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn heeft ook een nieuwe optie

Your Business Online weet ook hoe je gebruik moet maken van de nieuwste optie van LinkedIn. Dit heet retargering en is in te zetten door de LinkedIn insight pixel te installeren op de website. Door deze pixel kan jij conversies gaan meten. Zo krijg jij beter inzicht in de return on investment van de campagnes. Naast dat de introductie van de LinkedIn-pixel, kan je ook een eigen databasebestanden uploaden zoals Facebook dat ook kent. Daarom raad ik jullie ook aan om een Adverteren op LinkedIn te laten plaatsen door dit bedrijf voor jouw onderneming. Je zal al snel merken dat dit echt gaat werken. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf voor meer informatie over deze onderwerp.

 

Adverteren op LinkedIn